Večeras su u Posko areni odigrane utakmice plej-of lige Republike Srpske u Beogradu.

U prvoj utakmici, između ekipa Trebinja i Krajine ,viđen je odličan fudbal, povela je ekipa Trebinja preko Brkića. Krajina je potom krenula u napade i uspela preko Đuričića da izjednači na 1 : 1. Do kraja utakmice bilo je mnogo šansi na obe strane ali bez golova. Potom se pristupilo izvođenju penala u kojem je ekipa Trebinja, zahvaljujući dve odbrane golmana Sikimića, pobedila u penal seriji i tako postala prvi finalista lige.

Ekipa Krajine igraće za treće mesto sledeći četvrtak.

Druga utakmica, između Foče i Ugljevika, igrala se u punom ritmu. Povela je ekipa Foče sa dva nula, golovima Vujića i Vukasonjića, potom je imala još nekoliko šansi koje nije iskoristila. Ekipa Ugljevika krenula je na sve i ništa i to im se isplatilo pošto su preko Kulića, Jovičić Slađana i Aleksića preokrenuli rezultat na 3 : 2 i tako obezbedili finale za naslov prvaka lige. Ekipa Foče posle povrede kapitena Lazića nije mogla da parira brzoj igri Ugljevika i poražena je pa će sledećeg četvrtka igrati za treće mesto.

Raspored igranja finala lige
23.05.2019 godine:

Utakmica za treće mesto 19,00
Foča : Krajina

Utakmica za prvaka lige:
Trebinje : Ugljevik

Svim ekipama koje su igrale plej-of čestitke na odličnim partijama, fer-pleju i poštovanju odluka sudija.

Ekipama Trebinja i Ugljevika iskrene četitke na plasmanu u finale lige sa željom da naslov prvaka osvoji bolja ekipa na terenu. Takođe isto i ekipama Foče i Krajine zahvalnost za prikazanu igru i više uspeha u utakmici za trećeplasiranu ekipu lige sledećeg četvrtka.

IMG-bbb8417b3fd936a650cac191e29d80fe-V